logo orig

Prireditve

Kresovanje

Sezono odpremo 30. aprila, z organizacijo kresovanja. Udeležencem priredimo nepozaben večer ob prijetni glasbi in sproščenem vzdušju ob verjetno enem izmed najmanjši kresov, kar ste jih kdaj opazili. Vendar se z majhnostjo ne obremenjujemo, saj vemo, da smo najboljši.  

Eksplozija športa

(turnir v nogometu, odbojki in košarki)Športno društvo Rečica vsako leto v sklopu lastnih dejavnosti in krajevnega praznika Rečice organizira športno prireditev »EKSPLOZIJA ŠPORTA«. V Rečici se tega dne tre ljubiteljev športa. Priča ste lahko naslednjim športnim dogodkom:

  • Turnir mešanih parov (ženska/moški) v odbojki na mivki
  • Turnir v ulični košarki
  • Turnir v nogometu na travi (5+1)

Sledijo pristanki padalcev in preleti z motornim zmajem. Nadaljujemo z tradicionalno prijateljsko tekmo v velikem nogometu med ekipama Rečice in Debra. Z istim tempom nadaljujemo v noč, ko zaključimo prireditev ob prijetnem druženju vseh sodelujočih.

Rečicafest

(september)
Prireditev Rečiški oktoberfest organiziramo od leta 2010. Smisel prireditve je v tem, da udeležence prireditve pogostimo po oktoberfest običajih. V ta namen lahko na prireditvi pričakujete osebje z oktoberfest nošo, posebno kulinariko (rečiške klobase v štručki) in družabne igre na temo piva. Prireditev odpremo z nastopom godbe in mažoretk. Glavni dogodek prireditve predstavlja izbira naj harmonikarja prireditve, kjer nastopijo tekmovalci iz celotne Slovenije (povprečno se dogodka udeleži 30 tekmovalcev). Gre za edinstven dogodek in se priporočamo za obisk ali nastop na tekmovanju.

 

ŠD Rečica

Huda jama 1, 3270 LAŠKO

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

SPONZORJI: bezgovsek bel piv bel lasko white fb white

 

Izdelava in design: Zoran Špec