logo orig

Občinska liga v fustalu Pilih Beton

Občinska zimska liga v futsalu- Laško 2019 2020

Športno društvo Rečica bo tudi v zimski sezoni 2019/2020 organiziralo Občinsko zimsko ligo v futsalu, ki se bo ponovno odvijala v dvorani Tri Lilije Laško.

IGRALNI DAN:

Sobota, med 15:00 in 21:00 uro (praviloma) oz. nedelja (izjemoma, če je dvorana zasedena- največ dve nedelji), med 13:00 in 19:00 uro. Čas igranja: 2 x 20 min.

PRAVILA IN PRIJAVNINA:

Igra se po NZS futsal pravilih (4+1). Prijavnina za ligaško tekmovanje znaša 290 € (za fizične osebe) in 340€ (za pravne osebe). Prijavi se lahko največ 18. ekip. Prijavljena ekipa je tista ekipa, ki ob prijavi v celoti poravna prijavnino oz. poravna akontacijo 100€. Prijavnino je potrebno v celoti poravnati, do 15. novembra. Prednost imajo lansko prijavljene ekipe (vendar le do 30. 10. 2019, potem se liga odpre). Pokalni turnir bo organiziran 14. decembra. Pristopnina za pokalni turnir znaša 20€.

NAGRADE IN SISTEM TEKMOVANJA:

Podelijo se pokali za prve tri ekipe in pokali za naj strelca, naj vratarja in naj igralca lige. Pokalno tekmovanje: podeli se celoten izkupiček od prijavnine ter pokal. Sistem tekmovanja se določi na podlagi števila prijavljenih ekip.

ORGANIZATOR ZAGOTAVLJA:

Sodnika (NZS), zapisnikarja, podelitev pokalov, rekvizite (žoge, markirane majice) in objavo rezultatov tekem (futsal-lasko.si).

Športni pozdrav!

Vadba in joga - popust v zimskih mesecih

Športno društvo podpira in spodbuja aktivnosti povezane s športom, gibanjem in dobrim počutjem v našem kraju. Vsem članom zato nudimo ekskluzivni 50 % popust za udeležbo na treningih joge ali skupinsko organizirane vadbe v zimskih mesecih. Joga poteka pod vodstvom Matica Štormana medtem, ko vadba poteka pod okriljem Vrbovšek Maria. Obojega se lahko udeležite v prostorih Nick Danijela, v Spodnji Rečici (1. nadstropje). Vse kar rabite, da izkoristite popust, je potrdilo o plačani letni članarini. Vljudno vabljeni!

Rezervacija piknik prostora 2019

V mesecu maju vam v Hudi Jami znova pripravimo igrišče in prostor za poletne piknike in igranje odbojke na mivki. Bodite eni od mnogih in si rezervirajte svoj termin na 051/450-920 (Alen).

 

Kresovanje za vse generacije 2019

Tudi letošnje leto se boste lahko 30. aprila ob 19h dalje zabavali na tradicionalnem trinajstem kresovanju v Rečici, ki bo zvedeno na igrišču v Hudi Jami. Najprej bomo pripravili program za prižig kresa, kamor bodo vključeni tudi najmlajši. V nadaljevanju bomo poskrbeli za zabavo s plesno glasbo in dobrim vzdušjem, ki ste ga v Rečici že navajeni. Lepo vabljeni

 

 

 

ŠD Rečica

Huda jama 1, 3270 LAŠKO

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

SPONZORJI: bezgovsek bel piv bel lasko white fb white

 

Izdelava in design: Zoran Špec